31-07-2018

Za ulazak na poluostrvo Sveti Stefan potrebno 20 eura

Jedno od najluksuznijih ljetovališta na Jadranskom moru Sveti Stefan je moguće obići i uživati u svim njegovim ljepotama.

Za ulazak na poluostrvo Sveti Stefan potrebno 20 eura | Radio Televizija Budva

"Tura obilaska ostrva je moguća svakoga dana u dva termina, u 11h i 14h izuzev u slučajevima zakupa cijelog ostrva u cilju organizovanja nekog događaja", navela je PR Aman Sveti Stefan Milica Šoć Radak.Obilazak započinje od samog ulaza na ostrvo i traje od 35 do 45 min, a svi gosti dobijaju piće dobrodošlice.

Tokom šetnje ostrvom gostima će vodič ispričati istoriju ostrva, interesantne događaje i doživljaje vezane za ovo mjesto.

Kako ističe Šoć Radak, ukoliko hotel nije 100% popunjen, gosti imaju priliku da pogledaju jednu od soba jedinstvenog hotela Aman Sveti Stefan.

Cijena ulaznice je 20 eura po osobi, dok se djeci uzrasta do 12 godina ne naplaćuje. Ova cijena vazi od 01. maja do 15. oktobra tj. u periodu dok je ostrvo otvoreno za rad.Van špica sezone, od sredine oktobra do početka maja mjeseca, cijena ulaznice je 10 eura po osobi (preko 12 godina).

Od svake prodate karte određeni procenat ide manastiru Praskvica.

"Takođe bi željeli da pomenemo da u zimskom periodu organizujemo besplatne ture za ustanove za predškolsko i školsko obrazovanje na teritoriji Opštine Budva", zaključila je Šoć Radak.