08-04-2024

DPS: Milan Tičić predsjednik opštinskog odbora OO DPS Budva

Članstvo DPS-a u južnoj regiji Crne Gore juče je direktno izabralo nove predsjednike opštinskih odbora u ovim sredinama, saopšteno je iz DPS-a.


Foto: DPS

Kako navode, nakon održanih unutarpartijskih izbora u sjevernoj regiji, članice i članovi DPS-a sa juga države su odabrali sljedeće ljude za čelne pozicije lokalnih odbora u svojim opštinama: za predsjednika Opštinskog odbora DPS Herceg Novi izabran je Dejan Stojadinović, OO DPS Tivat Nebojša Kašćelan, OO DPS Budva Milan Tičić, OO DPS Ulcinj Arjan Ljamović.

"Ističemo da su birališta u ovim opštinskim odborima otvorena u 8 sati, a da je glasanje, koje je završeno u 20 h, vršeno kako tradicionalnim neposrednim glasanjem u prostorijama stranke u tim opštinama, tako i elektronskim putem preko članovima dostupne aplikacije. Ukazujemo da ovakav vid izbora u DPS-u, kojim je po prvi put u istoriji političke kulture Crne Gore jedna partija omogućila članstvu da bira svoje rukovodstvo na državnom i lokalnom nivou, predstavlja novi model demokratskog djelovanja u našoj državi", navodi se u saopštenju.