20-06-2020

Kuč: Povući ćemo se sa funkcija ako sud utvrdi da su odluke nezakonite

Svi oni koji misle da odluke Skupštine opštine Budva objavljene u Službenom listu nijesu u skladu sa zakonom mogu da pokrenu tužbu prema Upravnom sudu, a ukoliko sud utvrdi da nije u skladu sa zakonom, mi ćemo se povući sa funkcija, izjavila je Snežana Kuč iz DPS-a.

Kuč: Povući ćemo se sa funkcija ako sud utvrdi da su odluke nezakonite | Radio Televizija Budva

Službeni list je objavio odluke o razrješenju predsjednika Opštine i Skupštine Opštine Budva Marka Carevića i Krsta Radovića, kao i odluke o imenovanju vršilaca dužnosti tih funkcija Vladimira Bulatovića i Snežane Kuč.

Kuć je kazala da je nova vlast uvijek spremna za dijalog, te da će ga ona organizovati u okviru ovlašćenja predsjednice Skupštine.

"Mi nismo oni koji žele tenzije, želimo da radimo po zakonu i želimo da nam niko ne prijeti jer mi samo obavljamo svoj posao. Želimo da stanje bude redovno kako u zgradi opštine tako i u čitavom gradu. I ja ću kao predsjednica Skupštine pokrenuti inicijativu prema predsjedniku opštine da se sastane sa predstavnicima Vlade kako bi se izvršila što prije deblokada računa opštine", poručila je u saopštenju Snežana Kuč.