28-02-2022

Pejović: Hilton grupacija zainteresovana za Hotel As

Hilton grupacija zainteresovana je za Hotel As u Perazića do, kazao je predsjednik odbora direktora HG Budvanska rivijera Mijomir Pejović u emisiji Link Radija CG.



"Sredinom ovog mjeseca smo ja i izvršni direktor Hotelske grupe “Budvanska rivijera” Jovica Gregović boravili u Londonu i imali smo sastanak sa predsjednikom Hilton grupe za Evropu Afriku i Srednji Istok Sajmonom Vinsentom i mogu reći da je Hilton grupacija zainteresovana za Hotel As u Perazića do", poručio je Pejović.

Istakao je da su oni su to prepoznali kao ogroaman potencijal.

"A mi smo ti prepoznali kao ogroman potencijal ne samo za Budvansku rivijeru, nego i za Opštinu Budva i za cijelu Crnu Goru", kazao je Pejović.

Naglasio je da ukoliko naše pravosuđe bude malo bržim koracima išlo u pravcu rješavanja tog problema, tim prije ćemo imati Hilton grupu u Crnoj Gori.

"Nažalost taj problem traje 20 godina, toliko je prošlo od privatizacije hotela As a već 6 godina naše pravosuđe ne postiže rezutate koje bi trebalo, tj ne postiže proces raskida kupoprodajnog ugovora koji je zaključen 2002. godine. i trenutno je ta jedna prepreka koja nas sprečava da konkretnije uđemo u sve to. Nadam se da ćemo ovih mjeseci korak po korak ići, te da ćemo uspjeti tu investiciju zaokružimo za dobrobit i Budve i Crne Gore", kazao je Pejović.