Politika

26-03-2024

Vanredni izbori u Budvi 26. maja

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović donio je Odluku o raspisivanju izbora za odbornike u SO Budva, koji će biti održani u nedjelju 26. maja 2024. godine.

25-03-2024

Jovanović: Prinudna uprava nema pristup Opštini Budva

Želim da konstatujem da je današnjom odlukom zaključeno da prinudna uprava nema pristup Opštini Budva iz razloga što je lokalni parlament u skladu sa zakonom i principom o decentralizaciji donio Odluku o skraćenju mandata čime je obaveza predsjednika države da raspiše izbore od prvog narednog dana od kada ta odluka stupi na snagu, a to je od danas, kazao je za naš portal predsjednik SO Budva Nikola Jovanović.

23-03-2024

Dvanaesta sjednica SO Budva večeras neće biti nastavljena

Dvanaesta hitna sjednica SO Budva, na kojoj su odbornici usvojili Strateški plan razvoja da bi potom diskutovali o privremenom udaljenju predsjednika Opštine Mila Božovića večeras neće biti nastavljena, a rok koji je Vlada dala za završetak sjednice ističe u nedjelju u ponoć.

22-03-2024

Krapović posjetio VMC

Ministar odbrane Dragan Krapović posjetio je Vojno-medicinski centar, kako bi se upoznao sa kadrovskim i sveukupnim kapacitetima ove važne medicinske ustanove namijenjene pripadnicima Vojske Crne Gore i Ministarstva odbrane, kao i Uprave policije i Ministarstva unutrašnjih poslova.