25-06-2018

Turistička ponuda Crne Gore predstavljena u Lionu

Nacionalna turistička organizacija predstavila je ponudu Crne Gore na manifestaciji Konzularni praznik u francuskom gradu Lionu.

Turistička ponuda Crne Gore predstavljena u Lionu | Radio Televizija Budva

Na štandu pored NTO ponudu predstavljaju lokalne turističke organizacije Kotora i Cetinja, turistička agencija Luminalis, kao i nacionalni avioprevoznik Montenegro Airlines.

"Svečanom otvaranju u petak, koje je upriličeno za visoke zvanice iz svijeta diplomatije, prisustvovali su ambasadorka Crne Gore u Francuskoj Dragica Ponorac, kao i počasni konzul Crne Gore u Lionu Bertran Tiber", navodi se u saopštenju.

Ta manifestacija, koja se održava jednom godišnje, okuplja sve zemlje koje u Lionu imaju svoja konzularna predstavništva.

"Događaj je bio upriličen na otvorenom prostoru glavnog gradskog trga Bellecour i samim tim dostupan kako domaćem stanovništu tako i turistima", rekli su iz NTO.

Predstavnici NTO su iskoristili taj događaj da se sastanu sa predstavnicima turističkih agencija i sa medijima sa tog područja, kako bi započeli razgovore o eventualnoj saradnji, s obzirom da je u Strateškom marketing planu Francuska istaknuta kao jedno od prioritetnih tržišta za Crnu Goru.