08-05-2022

U organizaciji TO Budva održana konferencija za novinare u Skoplju

U organizaciji Turističke organizacije opštine Budve, u Skoplju je danas održano druženje sa medijima, u okviru kojeg su svoje destinacije predstavile turističke organizacije Budve, Ulcinja, Bara, Tivta, Podgorice i Cetinja.


Foto: TO Budva

"O cjelokupnoj Crnoj Gori, kao izuzetno atraktivnoj državi za turizam, kako primorski, tako i planinski, govorila je predstavnica Nacionalne turističke organizacije. Pres konferenciji su prisustvovali: TV Alsat, Faktor.mk, Denar.mk, Biznisvesti.com.mk, TV 21, Emagazin.mk, Radar.mk, Skoplje24.com i Crnobelo.com, a pozivu TO Budve su se odazvale i predstavnice crnogorske ambasade u Makedoniji", kazali su iz TO Budva.

Predstavnici makedonskih medija su bili zainteresovani za novitete u crnogorskoj ponudi, cijene u hotelima i privatnom smještaju, kao i uslove za ulazak u zemlju.

"Nakon oficijelnog dijela, organizovana je nagradna igra za novinare, a smještaj u hotelu "Park" u Budvi i večeru u restoranu "Obala", dobila je novinarka informativnog portala Radar.mk.
Lijep susret sa novinarima, u okviru Road Show promocije je završen koktelom u hotelu "Tims" ", navode u saopštenju.

Uslijedila je promocija Budve i ostalih crnogorskih gradova u šoping molu "East Gate Skopje".


Foto: TO Budva

"Više od 500 balona sa obilježjima Budve i Crne Gore preplavilo je danas šoping mol "East Gate Skopje" u Skoplju! Iza nas je još jedna uspješna promocija crnogorskog turizma u organizaciji TO Budve", zaključuje se u saopštenju.