03-06-2020

(VIDEO) Carević Džakoviću: Vi ste licemjer i pričate laži

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević poručio je Stevanu Džakoviću da je bio na listi DF-a i optužio ga da je oteo mandat tom političkom savezu.



"Bili ste na mojoj listi i vi ste oteli mandat DF-u. To što ste vi donijeli glasove, idite sami na listu pa ćete vidjeti koliko ćete glasova osvojiti. Optužujete pojedine poslanike kako idu u skupštinu i uzimaju novac za nerad, a vi nijeste dolazili ovde a uzimali ste novac za nedolazak", poručio je Carević Džakoviću.

Rekao mu je da laže da su oni ista vlast kao prethodna.

"Ista smo jer ovamo nema kobasica kao tamo. I to nikada nećete imati jer ste jedan licemjer i jer pričate laži", kazao je Carević.

Kada je u pitanju njegova kompanija, Carević kaže, da ne može da dozvoli da treba da ugasi firmu da bi bio predsjednik Opštine. Pokazao je finansijske kartice između Carinvesta i Opštine Budva.

"Dakle, svuda je nula. Od kad smo došli na vlast, "Carinvest" se nikada nije pojavio na tenderu u Opštini Budva. A upravo zbog te vaše logike. I to je koštalo Opštinu Budva pola miliona iz prostog razloga što se na tender javljaju firme koje su iz okruženja i koje su skuplje od ovih ovdje. I to sve nauštrb da se ne bi desilo da ja nešto lose ne bih uradio ovdje. Pa ja sam živio I radio 32 godine, kako vas nije sramota. Ko ste vi na kraju krajeva, koja ste vi firma da se vi tako ponašate i lupate po svakom i da pričate neistine. Koliko ste vi donirali negdje?". pitao je predsjednik Opštine.