06-10-2023

(VIDEO) Dnevni centar Biseri danas slavi rođendan, Radoman: Sledeće godine je mini jubilej

Danas je poseban dan za Dnevni centar Biseri iz Budve jer obilježavaju četiri godine svog uspješnog rada i postojanja pa je tim povodom RTV Budva imala priliku da razgovara sa direktoricom pomenutog centra, Miljanom Radoman. Opširnije o tome pogledajte u nastaku.


Foto: Arhiva

Rođendan Dnevnog centra Biseri je 8. oktobra

"Rođendan Dnevnog centra je 8. oktobra, ali i prošle godine kao i ove pada vikend pa smo izabrali da to bude ipak petak, tako da ćemo u 12 sati proslaviti rođendan u našim prostorijama. Prošle godine smo pompezno proslavili rođendan upravo jer nas je od otvaranja korona sprečavala u tome i zaustavila nam je bila sva slavlja koja su bila za to de se i drugi ljude uključe. Prošle godine smo prvi put proslavili i tim povodom organizovali smo dvije proslave. Jedna je bila dnevna varijanta koja je bila za roditelje i djecu gdje smo uključile sve vaspitno-obrazovne ustanove iz Budve i ovim putem im se još jednom zahzvaljujem na tome jer su uveličali naše slavlje, a istog dana u večernjem terminu bila je organizovana i večernja proslava smo se ustvari zahvalili svim ljudima koji su do sada donirali Dnevnom centru i u velikom doprinijeli da mi budemo ustanova onakva kakva smo danas", kazala je ona.


Jutrom iz Budve, Foto: Printscreen

Radoman je istakla da je ove godine proslavna intimnija, jer je sljedeće godine mini jubilej od pet godina.

"Ove godine pravimo priredbu-predstavu za roditelje naše djece u prostorijama Dnevnog centra. Negdje su i roditelji izrazili želju da ove godine bude malo intimnije, tako da smo poslušali i njih i vodili se našom intuicijom da je to možda najbolji način da tako obilježimo naš četvrti rođenda. Nakon predstave biće posluženje za roditelje i zaposlene u cilju lijepog i opuštenijeg druženja", kazala je Radoman.

U nastavku pogledajte cijeli prilog Lidije Bojović: