01-08-2019

Bulatović DF-u Budva: Ako ste nezadovoljni, dajte priliku da najzad javno suočimo argumente i podnesemo izvještaje o radu

Predsjednik OO Crnogorske i potpredsjednik Opštine Budva, Vladimir Bulatović, poručio je pripadnicima DF-a Budva, da jedva čeka da ono što su naveli u svom saopštenju razjasne pred javnošću Budve.

Bulatović DF-u Budva: Ako ste nezadovoljni, dajte priliku da najzad javno suočimo argumente i podnesemo izvještaje o radu | Radio Televizija Budva

Bulatović je, reagujući na poslednje saopštnje budvanskog DF-a, istakao da nije od onih koji se nemušto kriju iza imena političkih partija već je, kako kaže, sa svojim izjavama uvijek bio i lično potpisan.

"Sve što ste naveli u tekstu jedva čekam da razjasni pred javnošću Budve. Nekako mi je dojadilo da dijelim informacije u hodnicima Opštine i nemuštim sastancima na kojima ne prisustvuju ovlaštena i odgovorna lica na koje se odnose primjedbe u radu i sprovođenju aktivnosti", naglasio je Bulatović, dodajući da svakako želi da i građani ocijene njegov rad.

"Ali, kada čuju cijele istine i sve ono što sam podijelio sa Vama a da pri tome nije ništa preduzeto", ističe Bulatović.

"U konačnom traźim da TV Budva kao lokalni emiter organizuje duel na kojem moźe da se pojavi bilo koji član DF-a, ili ako im je želja i svi zajedno, te da iznesemo argumente koje posjedujemo o bilo kojoj temi", poručio je Bulatović.