05-05-2024

Koalicija „Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad” predstavila svoj program uz kucanje vaskršnjim jajima

Saopštenje koje potpisuje nosilac liste ‶Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad“ Mladen Mikijelj prenosimo integralno.


Foto: Za budućnost Budve, Budva otvoreni grad

Na Trgu od gvozdenih vrata, koalicija "Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad" je sa ponosom predstavila svoj program uz tradicionalno kucanje vaskršnjim jajima. Uz podršku Mladena Mikijelja, budućeg predsjednika opštine Budva, Tim Budva je predstavljen zajedno sa detaljnim programom kampanje pred građanima.

Interesovanje građana za promotivni materijal bilo je izuzetno veliko, a razgovori sa kandidatima za odbornike su potvrdili da će koalicija biti najjača lista na predstojećim izborima. Atmosfera na događaju bila je praznična i toplo prijemčiva, obogaćena tradicionalnim kucanjem jajima.

Poziv je upućen svima da podrže koaliciju "Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad" na izborima zakazanim za 26. maj. Broj 3 - simbolizuje stabilnost, napredak i jedinstvo!
U danima koji su pred nama, u duhu otvorenosti, nastavićemo razgovore sa građanima kako bismo zajedno gradili pozitivnu budućnost Budve. Spremni smo da saslušamo sve sugestije i da zajedno stvorimo prosperitetniju Budvu u kojoj će svaki građanin imati priliku za rast i razvoj.